Doen WAT je leuk vindt,
werken WAAR je wilt en
werken WANNEER je wilt !

 
InternetONDERNEMEN.nl
De opleiding voor Internetondernemers in Nederland
HomeHoem Test PlaatjeInformatiebijeenkomst
 
Nieuw op de site?
 

 
Inloggen
 
E-mail

 
Wachtwoord

 
   Automatisch inloggen
 

 

Frank Bruining

Frank Bruining is een toonaangevende personal business coach. Zijn kennis en ervaring als internetondernemer, NLP-coach en marketeer maken hem tot een waardevolle sparringpartner.

Zijn achtergrond?

Na een marketingstudie en verschillende commerciële en leidinggevende functies in het bedrijfsleven en semioverheid, groeit Frank door tot marketingmanager bij ING Groep. In 1996 maakt hij kennis met NLP en traint in de jaren daarna bedrijven als ProRail, Kluwer, Interpolis en Rabobank. In 2003 start hij een succesvol opleidingsinstituut voor persoonlijke ontwikkeling.

Zijn kracht?

Het beste in mensen naar boven halen. Frank leert je om 100% te kiezen voor jezelf en zo je zakelijke doelen te bereiken.

Wil ook jij je dromen omzetten in keiharde stappen? Schrijf je dan in voor de opleiding InternetONDERNEMEN 2.0.

AanmeldenAnderen over Frank:

“Frank voelt in enkele seconden aan wie je bent en waar je naartoe wilt. Na een paar deskundige vragen leidt hij je feilloos naar je blinde vlek en jouw eigen oplossing.”

Mona la Maître – Ixtor Mens & Werk

“De aanpak van Frank? Motiverend, verfrissend, praktisch en verslavend.”

Hans Hopman – Unison Consultancy

“Frank onderscheidt zich vooral door het lef om buiten de geëigende paden te treden en is daardoor een inspirerend mens. Ook zijn no-nonsense manier van coaching spreekt mij enorm aan.”

Ingrid Raben – Optisport Exploitaties

“Mijn trefwoorden voor Frank: spontaan, enthousiast, gericht op groei en ontwikkeling, durft risico’s te nemen en keuzes te maken. Hij is een gedegen trainer en coach, die waarmaakt wat hij belooft.”

Gert van den Burg 

“Frank heeft een grondige kennis van NLP en sjamanisme. Zijn kennis en ervaring met marketing en sales maken hem ook tot een excellente businesscoach.”

Jean Prevoo 

“Frank is een coach die, met een scherp oog, snel tot de kern weet door te dringen. Hij is een geweldige sparringpartner die het beste uit mensen weet te halen.”

Janneke Sinot – BoekenBusiness


InternetONDERNEMEN.nl is een website van Time-lines.nl BV